De praktijk – G. van Limborgh – Utrecht
Tandartspraktijk
G. van Limborgh
Tandarts van Limborgh

De praktijk

U kunt rekenen op persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen de praktijk. Sinds 1996 is G. van Limborgh zelfstandig gevestigd als tandarts. In de praktijk werken een aantal medewerkers: Geurt van Limborgh – tandarts, Mariska – preventieassistente, Zwaantje – praktijkmanager, tandartsassistente, preventieassistente en Arien – tandartsassistente. Vakkundige behandelingen staan voorop. Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne / Endodontologie / Behandeling van kinderen / Parodontologie / Behandeling van patiënten met angst / Behandeling van ouderen.

In de praktijk staat de aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van de praktijk.

Een prettige en ontspannen sfeer vinden we belangrijk. Dat ziet u terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften en speelgoed.

De mogelijkheden om patiënt te worden bij onze praktijk zijn beperkt. We bespreken graag met u de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 uur en 13.00 uur. Wilt u meer weten over ons en onze praktijk of heeft een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.