Spoed – G. van Limborgh – Utrecht
Tandartspraktijk
G. van Limborgh
Tandarts van Limborgh

Spoed

U kunt voor spoedgevallen contact opnemen met de Tandarts Spoed Praktijk, het telefoonnummer is 0900-8602.

 

Als patiënt van onze praktijk kunt u ons bereiken voor spoedgevallen, zie openingstijden. Als u ’s morgens voor 10 uur belt kunt u meestal snel terecht voor een (nood) behandeling. Voor spoedgevallen tijdens vakanties luister dan het antwoordapparaat af of kijk op de home pagina van deze site.

’s Avonds, vrijdags en in het weekend tot 22.00 uur kunt u voor klachten die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend, contact opnemen met De Tandarts Spoed Praktijk, 24/7 spoedeisende tandheelkunde, het telefoonnummer is 0900-8602. De Tandarts Spoed Praktijk is gevestigd in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht/Leidsche Rijn. Het adres is: Soestwetering 1, 3542 AZ  Utrecht. Krijgt u medicatie voorgeschreven dan is de apotheek in het St. Antonius Ziekenhuis iedere dag geopend tot 22:00 uur. Na 22.00 uur is de Tandarts Spoed Praktijk uitsluitend bedoeld voor ongevallen en nabloedingen.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.