Over ons – G. van Limborgh – Utrecht
Tandartspraktijk
G. van Limborgh
Tandarts van Limborgh

Over ons

In 1994 is tandarts Geurt van Limborgh afgestudeerd in Amsterdam aan het ACTA. Na 2 jaar waarnemen in verschillende praktijken heeft hij de praktijk overgenomen op Zeemanlaan 10 in Utrecht. Na 10 jaar is de praktijk verhuisd naar nummer 44. In de huidige praktijkruimte met 3 behandelkamers is er extra ruimte voor een mondhygiëniste en een preventieassistente wat een uitbreiding van zorg voor de patiënt inhoudt.
Het gemotiveerde team houdt de kennis op peil door regelmatig deel te nemen aan trainingen.
In de praktijk doen we aan taakdelegatie. Zo kan de preventieassistente Mariska kleine behandelingen doen zoals het controleren van uw tandvlees, verwijderen van tandsteen, een laklaag aanbrengen op net doorgekomen kiezen om gaatjes voor te zijn of poetsinstructie geven.

Mariska heeft in 2005 haar diploma preventieassistente gehaald. Sindsdien wisselde zij haar werkzaamheden af als assistente en preventieassistente. Vanaf januari 2018 heeft zij haar eigen agenda als preventieassistente.

Geurt van Limborgh is de enige tandarts en houdt daardoor de regie over uw behandeling. Hij ziet u regelmatig voor periodieke controle en voert behandelingen uit zoals het boren en vullen van gaatjes. Ook voor cosmetische tandheelkunde, kronen en bruggen, facings, frames, wortelkanaalbehandelingen, opbouw van implantaten voor kroon, brugwerk of kunstgebit en tanden bleken kunt u in de praktijk terecht.
Als een uitgebreide behandeling nodig is, maken we eerst een behandelplan. Dit bespreken we van tevoren met u zodat u weet wat u te wachten staat en wat de kosten hiervan zijn.
Voor sommige behandelingen verwijzen wij naar specialisten. Voorbeelden hiervan zijn: gecompliceerde wortelkanaalbehandelingen, ernstige parodontitis, kunstgebitten, kaak gewrichtsklachten en orthodontie.

De praktijkvisie is duidelijk: het gaat ons om optimale kwaliteit, transparante communicatie en een persoonlijke benadering. Een mooi en gezond gebit moet een heel leven meegaan. En dat alles in een ontspannen sfeer!